”Når jeg arbejder med at integrere kunsten i arkitekturen som et funktionelt element i hverdagen kombinerer jeg det æstetiske udtryk med at gøre kunsten tilgængelig. At skabe en stolthed og et ejerskab til kunsten – hvor brugerne selv bliver formidlere.”
Tina Louise, Cand. Arch.

DE FYSISKE RAMMER SKAL UDSTRÅLE VIRKSOMHEDEN

Ved at integrere et grafisk og kunstnerisk designgreb i interiørdele og i bygningselementer, er det med til at udstråle og underbygge virksomhedens profil og bidrage til et positivt, udviklende arbejdsmiljø. Et skræddersyet design, der matcher og udstråler virksomhedens idégrundlag og værdier skaber stolthed og nysgerrighed blandt medarbejderne, kunder og gæster og giver et gennemført og gennemtænkt æstetisk udtryk gennem hele virksomheden.

NÅR KUNSTEN BLIVER FUNKTION – BLIVER FUNKTIONEN KUNST

Kunst integreret i rummets funktionelle elementer giver virksomheden en unik mulighed for at lade de rumlige omgivelser underbygge virksomhedens identitet. Med udtryksfulde designgreb, der tager udgangspunkt i virksomhedens værdier eller profil – det kunne være i skiltning eller i fleksible skillevægge med afskærmende folie på glas – får værdierne liv gennem kunsten som en naturlig, nærværende del af dagligdagen.